Despre comunitatea Descoperă Carașul

despre noi descopera carasul
cum a inceput descopera carasul

        CUM A ÎNCEPUT TOTUL?

                Totul a început în joacă în anul 2019. Eram în timpul facultății și am primit un proiect de realizat, ci anume crearea unei pagini de Facebook și administrarea ei timp de aproape un semestru întreg.

                 Pagina a fost creată și am început să publicăm conținut cum știam noi mai bine. Culmea a fost că acesta chiar a prins la public (ceea ce ne-a bucurat foarte mult). Primeam din ce in ce mai multe like-uri la pagina și la postări, videoclipurile deveneau foarte populare, fiind vizionate de zeci de mii de ori, ceea ce ni s-a parut incredibil.

                 Semestrul a trecut și am prezentat proiectul nostru numit Descoperă Carașul în fața colegilor de facultate și a doamnei profesoare. Proiectul a fost privit cu ochi frumosi de toata lumea, iar acesta a fost notat cu 10.

             CE NE-AM PROPUS ? 

               Ne-am propus să promovaăm turismul din județul Caraș-Severin online prin mai multe rețele de socializare, ci anume: prin pagina și grupul nostru de Facebook, pagina de Instagram, canalul de Youtube, dar și prin acest website unde v-om posta diferite articole interesante.

               Deși comunitatea este încă mică, ne dezvoltăm destul de repede, spre surprinderea noastră. Ne propunem să ajungem cea mai populară comunitate de călătorii din județul Caraș-Severin.

ce este descopera carasul
postari descopera carasul

        CE CONȚINUT POSTĂM ?

               Pe pagina și grupul de Facebook am ales să postăm diferite fotografii sau videoclipuri făcute de noi sau chiar de voi, unde v-om atașa un text reprezentativ sau explicativ pentru aceasta. De asemenea v-om promova diferite evenimente sau acțiuni care au loc în județul nostru.

               Pe website scriem diferite articole prin care încercăm să promovăm diferite locuri din Caraș-Severin care merită vizitate. Postăm diferite galerii foto sau videoclipuri pentru fiecare articol scris, deoarece credem că mai bine vedeți imaginile, decât să credeți ce scriem.

               O să creăm o categorie specială cu recomandările noastre pentru cazare, pentru cei care doresc să stea mai mult în locurile vizitate.

               Pe Youtube o să postăm diferite videoclipuri de prezentare a celor mai frumoase zone și atracții turistice din județul Caraș-Severin.

               Tot conținutul postat de comunitatea Descoperă Carașul este și o să rămână gratuit pentru toată lumea.

descopera carasul foto